У Миколаєві чоловік розкладав по місту людські черепи

22.10.2019, 21:48
48403

У Миколаєві правоохоронці затримали чоловіка, який розкладав по місту людські черепи. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 22 жовтня.

Читайте також: У Миколаєві пасажири жорстоко побили водія тролейбуса, бо не хотіли платити за проїзд

Відзначається, що сьогодні вночі в поліцію Заводського району звернулася жінка, яка повідомила, що на порозі біля дверей своєї квартири вона знайшла людський череп з запискою особистого характеру.

″Судячи з її змісту, заявниця зрозуміла, що такий подарунок їй залишив знайомий, з яким у неї раніше були відносини. 27-річного чоловіка розшукали оперативники Заводського відділу поліції поблизу церкви по вул. Садовій. Він зізнався, що приніс череп коханій, а той, що знайшли в урні, також справа його рук″, – йдеться в повідомленні.

Чоловік сам показав правоохоронцям, де взяв черепи. Виявилося, що він дістав їх зі старовинного склепу на кладовищі по вулиці Степовій. Там він і влаштував собі місце для ночівлі та тимчасово жив прямо в склепі. Коли прибули співробітники поліції, то побачили ще шість черепів, які громадянин розклав біля місця поховання.

Порушено кримінальну справу за статтею про наругу над могилою або над тілом померлого (ч. 1 ст. 297 КК України). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com