У Миколаєві посадовці привласнили 15 мільйонів гривень на е-підручниках

28.11.2019, 16:48
54552

Служба безпеки України викрила посадових осіб Миколаївської облради, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та одного з місцевих комунальних підприємств на привласненні бюджетних коштів, призначених для шкіл регіону. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Читайте також: У Миколаївській області 13-річна дівчинка завагітніла від вітчима

″Представники влади та місцевого самоврядування неправомірно внесли до витрат бюджету кошти на закупівлю е-підручників. У змові з двома комерційними структурами, які спеціалізуються на наданні програмних послуг, чиновники безпідставно провели тендер і перерахували фірмам кошти на придбання кодів доступу до електронних ресурсів. Таким чином зловмисники вивели з бюджету 15 млн гривень і привласнили їх″, – йдеться в повідомленні.

У рамках кримінального провадження за статтею про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч.3 ст.191 КК України) тривають обшуки за місцями роботи, проживання та в автомобілях фігурантів справи. Вилучені печатки, документація і електронні носії, що містять інформацію про угоди зловмисників.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com