У Миколаївській області три дні гасили пожежі на сміттєзвалищі

21.05.2019, 23:22
25889

На Миколаївщині рятувальники 3 дні гасили сміттєзвалище у Вознесенському районі. Про це повідомляє регіональне управління ДСНС у вівторок, 21 травня.

Читайте також: На Миколаївщині чиновник погорів на хабарі

19 травня о 9:24 на екстрений номер 101 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та сміття на відкритій території в Вознесенському районі. О 12:40 черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС ліквідував загоряння на площі 4 га.

Але незабаром пожежа знову спалахнула. Над її ліквідацією боролися три дні. І тільки у вівторок о 15:50 її остаточно загасили. Застосовувалися шість одиниць техніки.

У ДСНС відзначили, що за останні два роки загоряння на цьому полігоні твердих відходів комунального підприємства СОМ відбувалося неодноразово, але балансоутримувачем та органами влади не прийняті необхідні протипожежні заходи для забезпечення пожежної і техногенної безпеки на об’єкті.

″Не обгороджена територія підприємства, що дає можливість доступу сторонніх осіб, відсутні протипожежне водопостачання, первинні засоби пожежогасіння, не дотримується регламент поховання відходів″, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com