У НАБУ закрили кримінальну справу проти скандального Семочка через скасування статті про незаконне збагачення

3.04.2019, 12:31
19247

Кримінальну справу проти першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка закрили через анулювання статті про незаконне збагачення. Про це йдеться в офіційній відповіді НАБУ на запит журналістів, пише ″Обозреватель″.

Читайте також: НАБУ та САП закрили кримінальну справу проти Луценка

Детективи НАБУ розпочали досудове розслідування 3 жовтня 2018 року щодо факту отримання Сергієм Семочко хабаря в особливо великих розмірах.

″Детективи НАБУ здійснювали досудове розслідування у кримінальному провадженні №52018000000000956 від 03.10.2018, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом набуття Першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки України як службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, у власність активів у значному розмірі, законність підстав набуття яких не підтверджено доказами, а також передача нею таких активів будь-якій іншій особі, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368-2 Кримінального кодексу України″,–  наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що від 15 березня скандальний Семочко виконує обов’зки голови Служби зовнішньої розвідки України. Його дружина заступника голови Служби зовнішньої розвідки Семочка має російське громадянство.

Усю інформацію про премії, стягнення та службові розслідування щодо першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка було засекречено.

Як відомо скандальний Семочко подав до суду на  журналістів Bihus.info. Бізнесмену бізнесмену, який розповів про хабарі для СБУ, тепер шиють обвинувальний вирок.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com