“У нас фантастичне сексуальне життя”: 61-річна жінка заручилася із 24-річним юнаком

14.08.2021, 21:27
98693

В американському місті Дейтон 61-річна Шеріл МакГрегор заручилася із 24-річним Кораном Маккейном, з яким у них різниця у віці 37 років.

Читайте також: Ектор Хіменес-Браво приголомшив фото, де постав з другим ступенем ожиріння

Про це пише The Sun.

Пара познайомилася, коли хлопцеві було лише 15 років, але тривалий час між ними не було романтичних почуттів. Вони познайомилися, коли Коран працював у ресторані швидкого харчування у штаті Джорджія.

Син Шеріл Кріс був його менеджером, і вона приходила до нього на роботу, щоб навідати або поїсти. Врешті-решт він залишив свою роботу, і пара втратила контакт до осені минулого року, коли Коран пішов до магазину, де Шеріл працювала касиркою.

“Раніше я бачив її щодня, вона завжди була б такою щасливою, але сьогодні їй було сумно, і я запитав її, що трапилося, і вона плакала”, – пригадує Коран.

Касирка Шеріл була засмучена тим, що розмістила відео з танцями у своєму TikTok і отримала ненависні коментарі, а Коран допоміг її втішити. Після цього вони спілкувалися і навіть зняли кілька відеороликів, де танцюють разом, які стали вірусними і зібрали 1,3 мільйона лайків.

Пара зблизилася, і з часом їхні стосунки переросли в романтичні. Нині ж, попри те, що хлопець молодший навіть одного з її дітей, вони говорять, що мають фантастичне сексуальне життя.

“Щоразу стає все краще і краще, це цілком нормально, в цьому немає нічого незвичайного, але для мене це приголомшливо. Вона знає, що робить – це найкраща частина!”, – каже Коран.

Після заручин пара навіть створила обліковий запис в одній із соцмереж, де ділиться відеозаписами із життя. Жінка скаржиться, що засмучена ненависними коментарями, які користувачі залишають в Мережі.

“Це інше, це приголомшливо, він дуже щедрий до мене, і я думаю, це тому, що він молодший… Між ним і мною є щось таке, що я ніколи не думала, що ми будемо разом. Він просто приголомшлива людина. З ним інша хімія, хоча він молодше, у нас багато хімії через подій, через які ми пройшли, і це зближує нас”, – каже Шеріл.

Водночас виявилося, що Шеріл лише на шість років молодша бабусі Корана і на вісім років молодша за його діда. Коран сказав, що ніхто не вірив у їхні стосунки і думали, що це жарт, але його сім’я прийняла це, тому що вони побачили, наскільки ті щасливі разом.

А от у Шеріл 7 дітей і деякі від неї відвернулися, коли дізналися про її коханого.

“Їй було дуже боляче, тому що вона виховувала їх, щоб вони не були такими”, – зізнається Коран.

Натомість у Мережі користувачі критикують пару, залишають жорстокі коментарі, називаючи Шеріл його “бабусею” або кажуть, що їхні незвичайні стосунки незаконні, постійно нагадуючи про 37-річну різниці у віці.

“Іноді це змушує мене плакати, тому що стає так жахливо”, – сказала Шеріл.

Попри цькування, щаслива пара намагається зберігати позитивний настрій і заявляє, що їхні шанувальники у соцмережах допомагають їм залишатися разом. Вони заручилися 31 липня і сподіваються незабаром одружитися.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com