У НАЗК заявили, що міністр фінансів не вказала в декларації майже півмільйона гривень

9.10.2019, 21:51
46195

Міністр фінансів Оксана Маркарова в декларації за 2017 рік не вказала відомості на суму 415 тис. грн. Тоді вона перебувала на посаді першого заступника міністра фінансів. Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Читайте також: У НАЗК відкриють доступ до декларацій військових прокурорів

Маркарова не вказала вартість своєї квартири, цінні папери, кошти на банківських рахунках і подала недостовірні дані щодо доходів її доньки і чоловіка.

″У декларації чиновник не вказала вартість своєї квартири і недостовірно вказала доходи, отримані нею і членами її сім’ї – чоловіком і донькою. Також суб’єкт декларування не зазначила цінні папери, що належать на праві власності їй та її чоловікові, і вказала недостовірні відомості про наявні у неї і її чоловіка кошти на банківських рахунках. Загалом встановлено декларування недостовірних відомостей на суму 415 тис. гривень″, – йдеться в повідомленні.

Крім того, недостовірні дані в декларації вказав і нардеп VIII скликання Олександр Супруненко. Він не вказав у декларації за 2017 рік нежитлове приміщення його дружини, а також суму страхових виплат йому і дружині. Загалом він не задекларував 292,7 тис. грн. За це міністру фінансів і екс-нардепу загрожує адміністративна відповідальність.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com