У НБУ виставили на продаж оздоровчий комплекс в Карпатах

16.07.2019, 18:48
33371

Фонд держмайна виставив на приватизацію оздоровчий комплекс ″Прикарпаття″ в Яремче, який перебуває на балансі Нацбанку. Про це повідомив у Facebook в.о. голови Фонду держмайна Віталій Трубаров.

Читайте також: НБУ виводить з обігу монети номіналами 1, 2 і 5 копійок

За його словами, стартова ціна – 64,4 мільйона гривень, аукціон пройде 13 серпня в системі ProZorro.Продажі.

″Це вже не перша спроба продати ″Прикарпаття″. Оздоровчий комплекс в чудовому стані, під охороною і підтримується в належному технічному стані, взимку опалюється″, – зазначив Трубаров.

Він уточнив, що перша черга будівництва – будівля корпусу №2 – повністю завершена, укомплектована меблями, сантехнікою, освітленням. Але ще не прокладена частина зовнішнього каналізаційного трубопроводу (близько 200 метрів), через що будівля не може експлуатуватися.

Сама будівля складається з п’яти дворівневих номерів і трьох апартаментів. Будинок побудований за індивідуальним проектом. Загальна площа – 2 029,75 м2.

Читайте також: Скільки заробив голова НБУ у минулому році

″Друга черга будівництва – це фактично будівництво контрольно-пропускного пункту і підземних очисних споруд та реконструкція відкритого водоймища, яке інвестор повинен завершити протягом 1 року і ввести комплекс в експлуатацію.

Оздоровчий комплекс ″Прикарпаття″ розташований на земельній ділянці загальною площею 2,7 га″, – додав в.о. голови Фонду держмайна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com