У неділю синоптики обіцяють небезпечний вітер, мокрий сніг та мряку

5.01.2020, 11:14
58793

Сьогодні, 5 січня, у західних областях очікуються пориви вітру 15−20 м/с, оголошено І рівень небезпечності. Повідомляє  Укргідрометцентр, синоптик Наталка Діденко у Facebook .

Читайте також: Гороскоп на 5 січня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Зокрема, сильний вітер прогнозують у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано−Франківській та Чернівецькій областях.

За даними синоптиків, у неділю на більшості території очікується сніг та мокрий сніг, у південних регіонах −дощ. Середньодобова температура коливатиметься від 0 до +2 вдень, до +4 градусів − у Криму.

“Випадатиме мокрий сніг на Заході та Сході, на Півдні − дощ, а на решті території− таке, хмари, туман, мряка… Вітер може бути сильним в західних областях. Температура повітря очікується 5 січня протягом дня 0−5 градусів тепла”, − повідомила Діденко.

“Трохи похолодає 6−7 січня, на Різдво. Але потім знову потепліє”, − додала синоптик.

 

У понеділок, 6 січня, очікується мінлива хмарність, без опадів, температура вночі знизиться до −5…−6 у західних областях, до −9 у Чернівецькій області, на решті території від 0 до −4.  Вдень на заході, сході та півдні прогнозують до +2 градусів, у центральних областях та північному сході −1…+1.

 
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com