У Нідерландах завершився судовий процес щодо збитого над Донеччиною літака MH17

10.06.2022, 21:01
121685

У Нідерландах відбулося останнє судове засідання щодо загибелі пасажирів рейсу “Малайзійських авіаліній”, збитого у небі над Донбасом у липні 2014 року.

Читайте також: “Ї** собак, бл***, дірявих, які цей корт будували”: тенісист, який народився в Росії, видав матюкливу тираду під час гри (відео 18+)

Остаточне рішення суд планує ухвалити наприкінці наступного року.

Про це повідомили у Twitter Об’єднаної міжнародної групи з кримінального розслідування щодо MH17.

“Сьогодні був останній день суду з MH17. Оголошення вироку очікується у листопаді чи грудні 2022 року”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Макрон може приїхати до України

На засіданнях 9 та 10 червня у суді виступав захист одного з чотирьох обвинувачених – росіянина Олега Пулатова, намагаючись опонувати аргументам сторони звинувачення.

Розгляд справи в Окружному суді Гааги триває з березня 2020 року.

Раніше повідомлялося, що сторона звинувачення вимагає засудити чотирьох фігурантів справи про катастрофу літака у небі над Донбасом у 2014 році до довічного ув’язнення. Йдеться про трьох громадян Росії – Сергія Дубінського, Олега Пулатова та Ігоря Гіркіна, та українця Леоніда Харченко.

Нагадаємо, пасажирський Боїнг “Малайзійських авіаліній” збили 17 липня 2014 року над тимчасово окупованою частиною Донецької області. Загинули 298 людей. Міжнародна слідча група не має сумнівів, що лайнер збили росіяни з ракетної установки “Бук”, привезеної з Росії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com