У Німеччині чоловік в етері громадського радіо запропонував “четвертувати Зеленського”

25.08.2023, 14:33
145675

Німецький громадський радіомовник Deutschlandfunk потрапив у центр скандалу, коли в етері однієї з його передач пролунав коментар про необхідність “четвертувати” президента України для завершення війни.

Читайте також: Єрмак висловився про закінчення війни в Україні

Про це пише Bild.

У програмі Deutschlandfunk “Контроверс” у понеділок, де обговорювалось, як можна зупинити агресивну війну Росії, один зі слухачів закликав до “четвертування” й “обезголовлення” президента України Володимира Зеленського.

“Арештувавши Зеленського і його банду злочинців, його банду геноциду, четвертувати його живцем і відрубати йому голову”, – так звучав повний коментар чоловіка на прізвище Фішер.

Deutschlandfunk описує програму “Контроверс” як формат, в якому “зіштовхуються багато думок на одну тему” – як у прямому етері, так і в записі. Наведений вище коментар був записаний заздалегідь, підтвердили Bild у пресслужбі радіо.

Німецький адвокат Патрік Хайнеманн заявив виданню, що подав до суду на Deutschlandfunk за сприяння публічним підбурюванням до насильства й на чоловіка, який озвучив пропозицію “четвертувати” Зеленського.

Після того як ситуація набула розголосу, Deutschlandfunk видалила скандальний уривок із програми, перепросила за “помилку досвідченої редакційної команди” та почала внутрішню перевірку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com