У Німеччині місцевою депутаткою стала 100-річна жінка

27.05.2019, 19:17
26667

Депутатом місцевої ради у місті Кірхгаймболанден виборці обрали сторічну колишню вчительку Лізель Ґайзе. Про це повідомляє ″RP Online″.

Читайте також: У Німеччині радар піймав голуба, що перевищив швидкість руху на дорозі

Надалі вона  керуватиме фракцією Ми за Кібо в місцевій раді. У центрі своєї передвиборної кампанії Ґайзе, активна плавчиня, поставила за мету знову відкрити міський басейн, який не працював у Кірхгаймболандені протягом восьми років.

В останні місяці Ґайзе привернула увагу багатьох місцевих ЗМІ. У партійному списку вона була тільки двадцятою. Однак шанована багатьма місцевими жителями вчителька зуміла здобути перемогу над своїми конкурентами.

Ґайзе є протестанткою і протягом десятиліть була активною учасницею місцевої церковної громади. Незважаючи на свій поважний вік, до сих пір ця психічно і фізично здорова жінка регулярно відвідує церковну службу.

Напередодні муніципальних і європейських виборів Лізель Ґайзе підкреслювала, що вік – не перешкода, якщо необхідно впроваджувати політичні і суспільні зміни. Жінка, яка пережила Другу світову війну і відбудову країни, називає зростання націоналізму в Європі ″божевіллям″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com