У Німеччині вимагають захистити кабана, який “обікрав” нудиста

19.08.2020, 18:52
81811

У Німеччині намагаються врятувати свиноматку Ельзу, яка стала відомою після того, як вкрала у  нудиста в Берліні пластиковий пакет з ноутбуком. Про це повідомляє ВВС Україна.

Читайте також: Лукашенко відмовився від переговорів з Меркель

Згідно з повідомленням, ця пригода сталася на популярному пляжі у зеленому районі Берліна Грюневальд, а фото інциденту стали вірусними і вмить облетіли інтернет. Тоді Ельзі та її двом поросятам вдалося втекти, однак місцева влада не виключає, що її, можливо, вже вбили разом з іншими кабанами.

Представники місцевого лісового господарства стверджують, що дикі кабани біля озера Тойфельзеє в цьому районі перестали боятися людей. Також у лісництві говорять про необхідність “прибрати” свиноматку, оскільки в Грюневальд дуже багато диких кабанів, які можуть стати агресивними і заразити людей, зокрема, свинячою чумою.

Уточнюється, що йдеться не про переселення, тому що для цього потрібно відгородити територію парканом. Однак представник лісового господарства Марк Франуш зауважив, що свиноматку з поросятами не будуть відстрілювати принаймні, поки поросята не стануть достатньо дорослими, щоб самостійно дбати про себе.

Читайте також: Сергій Притула залишає “Вар’яти-шоу” та акторську кар’єру через вибори

Як зазначається, у неділю в Грюневальд відбулася акція для порятунку Ельзи та її товаришів-кабанів. Також було створено онлайн петицію, яку назвали “Врятуйте зухвалу, але мирну свиню Тойфельзеє!”, вже вдалося зібрати понад 9 тисяч підписів.

Організаторка петиції Жанін Пастельорс стверджує, що Ельза мирно поділяла свій життєвий простір з людьми протягом багатьох років, а інцидент із нудистом показав, що тварини не агресивна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com