У німецькій Бундеслізі відновили проведення футбольних матчів

16.05.2020, 20:44
72589

6 травня в чемпіонаті Німеччини відбулися перші матчі Бундесліги після того, як в березні турнір пішов на карантин через пандемію коронавірусу.

Читайте також: Легендарний футболіст Реала помер від коронавірусу

Головною подією дня стало Рурське дербі, в якому дортмундська “Боруссія” розгромила “Шальке”, однак у цілому всі матчі виглядали однаково – порожні стадіони, маски, дезінфекція та дистанціювання. На стадіон можуть потрапити тільки 322 людини. В їх число входять гравці, тренери, судді, оператори, охорона, антидопінгові фахівці та обслуговуючий персонал. Кожному перед входом в чашу арени вимірювали температуру, а перед розминкою і грою навіть м’ячі проходили дезінфекцію. Футболісти на лаві запасних сиділи через одне або кілька вільних місць і залишалися в масках.

Крім того, журналісти під час флеш-інтерв’ю також перебували на необхідній відстані від гравця, використовуючи подовжений тримач для мікрофону. В масках працювали навіть оператори, які вели трансляцію. Команди не обмінювались традиційними рукостисканнями, а під час святкування голів не було ніяких обіймів. Гравці замінили їх торканнями ліктів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com