У німецькому Пассау невідомий арбалетом вбив трьох людей, на Півночі виявили ще дві жертви маньяка

13.05.2019, 23:29
24794

У баварському місті Пассау cталася серія таємничих убивств. Троє людей було знайдено мертвими у старому пансіонаті, знаряддям вбивства послугував арбалет. Пізніше, у Віттінгені в Нижній Саксонії знайдено ще два трупи у квартирі однієї з жертв.

Читайте також: На Київщині невідомі скоїли жорстоке вбивство таксиста

Спершу в одному з номерів заміського пансіонату поліція знайшла три тіла: чоловіка та двох жінок, пронизаних стрілами. Поруч лежали два арбалети. Як повідомляє поліція, двоє зних, 54-річний чоловік та 33-річна лежали разом на ліжку, тримаючись за руки. У них були прострілені голови та груди. Третя жертва, 30-річна жінка, лежала поряд на підлозі у калюжі крові з такими ж пораненнями.

Відомо, що загиблі прибули з різних земель. Тримісну кімнату забронювали на дві ночі. Із бару до номера замовили лише воду та газовані напої.

Згодом поліція виявила аж на півночі країни у Нижній Саксонії у місті Віттінген у квартирі однієї з жертв ще два жіночих тіла. Обоє були у чорному одязі, але вбито їх було вже не із арбалета. Наразі правоохоронці намагаються виявити зв’язок між усіма загиблими.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com