У керівника МОЗ з’явилися нові заступники

8.04.2020, 17:32
69004

Кабінет Міністрів України призначив Теряєву Олену Першим заступником Міністра охорони здоров’я, а також Світлану Шаталову та Ірину Микичак заступниками Міністра охорони здоров’я.

Читайте також: “Карантин – це те, що нас рятує”: Зеленський щодо пом’якшення карантинних заходів в Україні

Таке рішення ухвалили на засіданні уряду, повідомляє пресслужба МОЗ.

Олена Теряєва до цього працювала Директором Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ, ще раніше – Директором Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації; на керівних посадах в КУ “Одеський обласний Центр Екстреної Медичної допомоги і медицини катастроф”, а також у Макіївській міській раді.

Тепер вона відповідатиме зокрема за реформування системи охорони здоров’я, а також за налагодження та координацію процесів у відомстві.

Світлана Шаталова також мала керівні посади в Одесі. Раніше вона працювала в Одеській обласній державній адміністрації, на державному підприємстві “Поліграфічний комбінат “Україна” з виготовлення цінних паперів”, а також в компаніях ДК “Газ України” НАК “Нафтогаз України”.

У Міністерстві охорони здоров’я Світлана Шаталова відповідатиме за фінансово-економічний напрям, інвестиції, аудит, а також взаємодію з підприємствами, які знаходяться в управлінні відомства.

Ірина Микичак раніше була Першим заступником Міністра охорони здоров’я. З квітня 2017 року по грудень 2019 року вона була керівницею департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Є співзасновницею та координатором реалізації низки успішних міжнародних проєктів співпраці зі Світовим Банком, ВООЗ, Агентства США з міжнародного розвитку, Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ та інших проєктів у сфері реформи перинатальної допомоги, сімейної медицини, онкопревенції, громадського здоров’я.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com