У новонародженої дитини виявили коронавірус: деталі

15.03.2020, 17:17
66518

У Лондоні у новонародженої дитини виявили коронавірус. Це, як вважають, наймолодша людина з новим вірусом у Великій Британії, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на The Guardian.

Читайте також: В Єгипті через COVID−19 закрили на карантин 750 українських туристів

Матір дитини, яку за кілька днів до народження з підозрою на пневмонію доставили до лікарні в північному Лондоні, також заразилася вірусом.

Результати тесту отримали після пологів. Через хвилини після народження дитині також зробили аналіз на COVID−19, який підтвердився.

Персоналу, який тісно контактував з матір’ю і немовлям, рекомендували самостійно ізолюватися.

Читайте також: 23-річна медсестра з Італії показала обличчя після багатогодинної роботи в масці і надихнула мережу (фото)

Невідомо, коли заразилася дитина: в утробі чи під час народження. Дитина залишається у лікарні в ізоляторі, а матір перевели до спеціалізованого інфекційного центру.

“Безпека наших пацієнтів та персоналу є нашим головним пріоритетом, тому, дотримуючись вказівок, ми регулярно проводимо глибоке очищення ділянок, де доглядають за пацієнтами, а персоналу, який був у тісному контакті з цими пацієнтами, порадили самостійно ізолюватися”, − заявила Університетська лікарня Північного Міддлсекса.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com