У нових iPhone 13 знайшли дефект

30.11.2021, 21:31
106149

В нових iPhone 13, які були представлені у вересні цього року, знайшли дефект. Користувачі почали скаржитися на те, що смартфони мають так звані “зелені” дисплеї. Подібну проблему виявили також і в iPhone 12.

Читайте також: Концентрація Овнів, кохання Левів та активність Водоліїв: гороскоп на 30 листопада

Про це повідомляється в китайському сервісі мікроблогів weibo.

Так, користувачі помітили певну проблему в новеньких iPhone 13, на які так чекали фанати техніки від Apple. Серед безлічі скарг на смартфони експерти окремо помітили обурення людей з приводу “зелених” дисплеїв. Таких гнівних відгуків найбільше.

Користувачі розповіли, що всі екрани мають зелений відтінок, який можна помітити за певних умов. Крім зеленого кольору в одній частині екранів, люди також помітили й червоні відтінки в іншій частині дисплеїв.

Кольорові плями на екрані можна побачити, якщо встановити на шпалери iPhone статичні шпалери з чорним кольором, а після цього зменшити відсоток яскравості приблизно до 50%.

Коментатори обурюються. Користувачі відзначають, що компанія Apple не звернула увагу на скарги фанатів, адже такий дефект вже був помічений в iPhone 12. Однак багато людей вказали, що “зелений” дисплей ніяк не впливає на роботу смартфона, тому подібні скарги можуть бути простими причіпками.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com