У них на очах окупанти безжально вбивали батьків: історії 8 дітей, які постраждали від нападу росії (фото)

5.04.2022, 17:19
116727

Російські окупанти, які цинічно напали на Україну в ніч проти 24 лютого, знищують все на своєму шляху – будинки, лікарні, школи, зоопарки, мирних людей і навіть дітей. За офіційними даними, станом на 5 квітня від дій путінських армійців в Україні вже загинуло щонайменше 165 дітей і ще 266 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також: Проведення “параду” під загрозою зриву: в РФ не можуть назбирати військовослужбовців для війни з Україною

Лікарня “Охматдит”, яка від початку повномасштабного нападу РФ цілодобово надає допомогу пораненим, розповіла історії постраждалих від війни дітей.

Увага! Контент може шокувати і не призначений для дітей (18+)

Найпершим постраждалим, якого госпіталізували до “Охматдиту”, як зазначається, був хлопчик. Персонал не знав його імені, тож прозвали його “Невідомий №1”. Окупанти важко поранили дитину в шию. Батьків та сестру хлопчика росіяни розстріляли.

Згодом виявилося, що пораненого хлопчика звали Семен. Утім, попри старання медиків, через 5 днів у реанімації хлопчик помер.

Ще одним постраждалим від окупантів РФ, який лікувався в “Охматдиті”, є 13-річний Вова. Він потрапив під обстріл у Києві, коли їхня родина намагалася евакуюватися.

Вова отримав вогнепально-вибухове поранення правої половини обличчя, кулі також потрапили до його спини. Батько хлопчика та його 6-річний брат загинули на місці. Вову, на щастя, змогли врятували лікарі “Охматдиту”.

Іншою пораненою під час обстрілів росіян є 6-річна Мілана, мама якої загинула в неї на очах. Усе сталося, коли у їхній дім біля Гостомелю влучила російська ракета. Осколки пошкодили нижні кінцівки дівчинки.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com