У одному з університетів Львова викрили нарколабораторію з виробництва метадону (відео)

1.09.2020, 11:32
82951

В одному з вишів Львова поліція викрила групу осіб, які організували нарколабораторію з виготовлення метадону. Товар збували через відомий кальян-бар. Загалом затримали чотирьох підозрюваних.

Читайте також: Два брати жорстоко катували жінку через вигадану крадіжку собаки

Як передає Кореспондент, про це напередодні повідомила прокурор Львівської області Ірина Діденко на своїй сторінці у Facebook.

“Розкрили групу осіб, які організували у львівському навчальному закладі не що інше як нарколабораторію”, – написала Діденко.

За її словами, до групи входили завідувач лабораторії одного з вишів Львова, співвласник кальян-бару і два його працівники. Хімік виготовляв наркотик, власник бару став організатором нелегального бізнесу, а його підлеглі фасували наркотик і займалися його поширенням за допомогою спеціально створеного інтернет-магазину.

“У денний час задокументовано виготовлення для збуту майже 3 кг метадону, вартістю понад 1,8 млн гривень. Сьогодні їх затримали під час реалізації ще більш як 1 кг наркотичної речовини вартістю близько 700 тисяч гривень”, – написала прокурор Львівської області.

Правоохоронці наголошують, що лабораторію з виготовлення метадону у Львові задокументували вперше. Це напівсинтетичний наркотик, заборонений у всіх країнах через високу смертність. Виробники його самі не вживали, але розповсюджували по усій Львівщині серед наркозалежних. Партії для продажу зазвичай були малі – від одного до кількох грамів.

Водночас Zaxid.net з посиланням на неназвані джерела повідомляє, що йдеться про Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій. “Товар” продавали через кальян-бал “Хаббл Баббл”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com