У Олега Винника відреагували на чутки, що в нього онкологія і що він не повернеться до України

19.04.2023, 19:03
139277

У команді Олега Винника відреагували на чутки, які днями розповсюдив блогер Богдан Беспалов.

Читайте також: На фронті загинув учасник відомого гурту SilverTown Андрій Касенюк

Зокрема, блогер повідомляв, що насправді Винник у Берліні лікується від онкології і що не повернеться до України, бо вже запатентував своє ім’я саме в Німеччині.

Керівниця офіційного фан-клубу Виника Валерія Барон на сторінці у Facebook всі ці чутки спростувала:

“У співака була онкологія”. Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, які підтверджують діагноз? Немає? Чому немає? Та тому що у Берліні, як і у всьому цивілізованому світі діє принцип лікарської таємниці! Ні, не чули? “Олег запатентував своє ім’я в Німеччині, тож скоріш за все не повернеться”. Як це взагалі між собою пов’язано? Скидається на те, що комусь дуже хочеться, щоб він не повернувся не лише до України, а і на сцену загалом. Не дочекаєтесь!” – наголосила Барон.

Також представниця Винника прокоментувала й висловлювання зіркових колег артиста в публічному просторі стосовно його зникнення:

“Зіркові друзі прикривають Винника й водять за носа його аудиторію”. Винника не потрібно прикривати. Він не зробив нічого поганого. А постійні коментарі-здогадки колег і тих, хто ще вчора називав його другом, з насмішками, мовляв зник/втік/помер, можливо  потрібні для власного піару тих, хто коментує. Знаєте, навіть його відсутність у публічному просторі не залишає їх у спокої. Мабуть хвилюються, що рано чи пізно він таки з’явиться. І він з’явиться!” – пообіцяла Барон.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com