У ПАР чоловік з дружиною на 14 лютого вбили жирафа і зробили з його серця “валентинку” (фото)

25.02.2021, 14:36
94928

В ПАР чоловік зробив дружині незвичайний подарунок на 14 лютого. Він влаштував їй сафарі на жирафа, а після полювання вони разом вирізали серце у тварини, з яким вона сфотографувалася, як з валентинкою.

Читайте також: Сонячна активність: чим вона загрожує нашій планеті

Про це повідомляє видання Mirror.

Наголошується, що пара влаштувала полювання на тварину в природному парку Сан-Сіті. Мерелиз Ван Дер Мерве застрелила жирафа, а потім вирізала йому серце, щоб позувати з ним на фото. За її словами, вона цілі роки чекала такого трофею і обожнює відчувати шкіру жирафів.

“Ви коли-небудь замислювалися, наскільки велике серце жирафа? Я просто на сьомому небі від щастя від мого кращого подарунка на День святого Валентина”, – написала Ван Дер Мерве на своїй сторінці в Facebook.

Також жорстока мисливиця зазначила, що хоче зробити килимок з шкіри вбитої тварини.

У ПАР чоловік з дружиною на 14 лютого вбили жирафа і зробили з його серця "валентинку"У ПАР чоловік з дружиною на 14 лютого вбили жирафа і зробили з його серця "валентинку"

“Два тижні я була немов дитина і рахувала дні. Потім мене переповнювали емоції”, – написала жінка в соцмережі.

Після вбивства ссавця на мисливицю посипався шквал критики. Але вона повідомила, що вбивство 17-річної тварини насправді допомагає туризму і рятує види, які знаходяться під загрозою. За її словами, тепер “новий самець може взяти лідерство і забезпечити стадо сильною генетикою”.

Мерелиз Ван Дер Мерве абсолютно не розуміє жорстокості свого вчинку, вона каже, що забезпечила місцевих жителів великою кількістю м’яса.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com