У параді до 9 Травня взяв участь командир “бучанських катів”

10.05.2023, 11:02
140316

Командир “бучанських катів”, полковник Азатбек Омурбеков, який після різанини в Київській області отримав “героя” Росії, взяв участь у параді до 9 Травня в Хабаровську.

Читайте також: Британська розвідка оновила карту бойових дій в Україні: яка ситуація на фронтах

Про це повідомили журналісти “Важливих історій”.

Вони зафіксували полковника армії РФ Азатбека Омурбекова під час того, як він віддавав честь, проїжджаючи на танку площею Хабаровська 9 травня.

Відомо, що саме Омурбеков вбивав українців у період тимчасової окупації Київської області 2022 року, а також віддавав накази “вбивати всіх, у кого знайдуть телефони”, та “обстрілювати цивільні машини”. Він командував 64-ю мотострілецькою бригадою.

За інформацією журналістів, один із військових цієї бригади Данило Фролкін зізнався, що під час окупації одного з сіл в Україні вбив мирного жителя. За його словами, Омурбеков бив і принижував солдатів.

“Цьому командуванню намагалися пояснити, що ми більше в наступ не підемо. Омурбеков після цього почав пацанів бити, начебто вони слабаки, нецензурною лайкою їх покривав просто. Одному прикладом по обличчю вдарив, іншому пістолет приставив до лоба, сказав: “Я зараз тебе взагалі застрелю і мені взагалі нічого за це не буде”, – заявив Фролкін.

Ба більше, Омурбеков весь період окупації “просидів у підвалі школи”, де був штаб, а також брехав командуванню про успіхи бригади.

Нагадаємо, в Бучі російські солдати масово грабували будинки, вбивали людей та навіть маленьких дітей, адже їхньою метою було знищення всього українського, про що наголосив громадянин Казахстану, який розповів про ці події, свідком яких став сам.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com