У партії Порошенка почали говорити про поразку Зеленському

10.04.2019, 18:33
20321

Якщо у другому турі президентських виборів Петро Порошенко програє, то не буде затягувати процес в судах, а привітає свого опонента Володимира Зеленського з перемогою. Про це, посилаючись на власні джерела у фракції БПП пише ″Українська Правда″.

Читайте також: Повідомили, кого Зеленський призначить на керівні посади в разі перемоги

За даними інформатора,  Порошенко 9 квітня зібрав фракцію на нараду, де заявив, що до цього часу він ″не працював проти Зеленського на повну силу, але прийшов час це змінити″.

″Кампанія проти Зеленського тепер повинна стати жорсткою″, – сказав президент, додавши, що в основному штаб воював з Юлією Тимошенко, тому що Порошенко міг не вийти у другий тур. При цьому один із соратників Порошенка заявив про намір провокувати Зеленського ″на дебати, на інші помилки″.

Однак, незважаючи на це, в БПП не виключають можливого програшу, але запевняють, що Порошенко не буде фальсифікувати результат або затягувати процес в судах.

″Він точно не буде триматися за крісло до останнього. Цього не буде. Якщо він програє, то зніме трубку і привітає Зеленського. Порошенку важливо залишитися Порошенком″, – заявив близький соратник президента.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com