У “Пласті” схвалили поправки Зеленського та просять парламент прийняти законопроєкт про їх визнання

6.09.2019, 14:47
40746

У громадській скаутській організації “Пласт” підтримали правки президента Володимира Зеленського та закликали Раду ухвалити законопроєкт про їхнє державне визнання. Про це йдеться в заяві “Пласту” на офіційній сторінці у Facebook.

Читайте також: Верховна Рада прийняла рішення про визнання організації Пласт на офіційному рівні

“Ми вдячні ініціаторам закону за пропозицію закріпити державне фінансування для діяльності нашої організації. Це дало б нам змогу збільшити число осередків, залучити ще більше дорослих волонтерів до роботи з дітьми, провести більше заходів як в Україні, так і в країнах проживання української діаспори, а відтак, наблизитися до реалізації нашої мети – зробити пластовий рух доступним для кожної української дитини. Та в умовах дискусії, що склалася, ми закликаємо Парламент прийняти правки до закону, вилучивши з нього норми про пряме державне фінансування. Разом з тим, ми продовжимо використовувати існуючі механізми фінансування для громадських організацій, такі як публічні прозорі конкурси. Також готові долучатися до розробки нових ефективних моделей фінансування інституційного розвитку громадських організацій”, – йдеться у повідомленні.

Окремо в організації наголосили, що є аполітичними і закликали політсили не використовувати назву “Пласту” для своїх політичних інтересів. Там також зазначили, що самостійно будуть збирати кошти та розпочали масштабну фандрайзингову кампанію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com