У політсилі “Опозиційної платформи – За життя” назвали ймовірні причини нападу на офіс

24.05.2020, 12:44
73327

“Опозиційна платформа – За життя” пов’язує напад на свій офіс у центрі Києва із помстою за свою принципову політичну позицію.

Читайте також: Депутати групи Довіра заперечують версію самогубства нардепа Давиденка

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ZIK.

Черговий напад на офіс “Опозиційної платформи – За життя”. Радикали знову здійснили силові дії проти політичного осередку опозиції.

Як відзначили у політсилі, поліція заміть того, аби протидіяти нападникам, затримала 11 осіб, які протистояли атаці. Люди, які намагалися перешкодити незаконним діям націонал-радикалів, ще й виявилися винними.

“Нічого, на жаль, не змінилося. Прийшли молодики, я не можу зараз сказати, з яких вони партій або з яких вони рухів, оскільки не було ідентифікації ніякої, і влаштували дебош під офісом “Опозиційної платформи – За життя”, – зазначив народний депутат, член “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Чорний.

Як зазначається, радикали нападали на працівників офісу та службу безпеки і намагалися підірвати офіс, застосовуючи вибухові пакети, ще й до всього кидали фаєри і димові шашки у вікна. Дивно, але подібні атаки, були востаннє за режиму Порошенка, а тепер процвітають і при Зеленському.

“Це явна помста нашій партії за політичну позицію, за позицію, з якою ми йшли на вибори. З цією позицією нас підтримало населення України. Ви знаєте, ми сьогодні друга фракція у парламенті. Це помста за те, що ми хочемо, щоб в Україні був порядок. Це помста за те, що ми виступаємо за захист російської мови. За те, щоб всі мали можливість говорити рідною мовою. Це помста за те, що ми виступаємо за соціально орієнтовану економіку. За те, що ми не такі, як вони”, – наголосив Віктор Чорний.

Як запевняють опозиційні депутати, цей напад на офіс є спробою помсти й за принципову позицію партії у питаннях виконання Мінських угод і встановлення миру на Донбасі. Окрім того, це також показує, що влада президента Зеленського та його “слуг” продовжує політику попередників, а отже, загравання з націонал-радикалами й ідейними спадкоємцями фашизму. Так, ультраправі вуличні банди, як і раніше, користуються заступництвом правоохоронної системи і живуть поза рамками закону.

“Опозиційна платформа – За життя” ж заявляє, що, незважаючи на атаки, й надалі відстоюватиме інтереси виборців і всього українського народу.

Як повідомлялося, у суботу, 23 травня, група людей здійснила напад на офіс партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com