У Польщі сьогодні відбудеться фінал дитячого “Євробачення”

24.11.2019, 11:15
53754

Сьогодні, 24 листопада, о 17−й годині за київським часом на “Арені Глівіце” у польському місті Глівіце на півдні країни відбудеться фінальний концерт Дитячого Євробачення 2019.

У конкурсі Євробачення візьмуть участь представники 19−ти країн, зокрема й учасниця від України Софія Іванько, яка виступить під 13−м номером, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: В Україні стартував національний відбір на Євробачення 2020

Переможця Дитячого Євробачення визначатимуть шляхом складання балів, які здобудуть конкурсанти від національних журі (троє професійних музикантів та двоє дітей) та під час онлайн-голосування, що відбуватиметься у два етапи. Під час першого, який вже триває з 21−ї години п’ятниці до 17 год. в неділю на сайті junioreurovision.tv, учасники онлайн-голосування можуть обрати від трьох до п’яти композицій, які їм сподобатися найбільше. При цьому можна проголосувати і за учасника Євробачення зі своєї країни.

Другий етап онлайн−голосування відбудеться відразу після фінального концерту в неділю і триватиме всього 15 хвилин. Після цього відбудеться підрахунок балів й оголошено переможця конкурсу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com