У Польщі вибухнув газ у житловому будинку, є загиблі

6.07.2019, 22:21
32110

У місті Битом на півдні Польщі в одному з будинків стався вибух газового балону. Внаслідок цього загинули троє, ще четверо осіб отримали травми.

Читайте також: У Мінську під час святкування Дня Незалежності вибухнув феєрверк: є загиблі та поранені (відео)

“О 13:00 годині пожежна служба отримала повідомлення про ймовірний вибух газу в будинку на вулиці Катовицька. Це 4-поверховий будинок, вибух стався на першому поверсі. На даний момент на місці 14 команд пожежної служби, також задіяно пошуково-рятувальну групу з собаками з Ястшембя-Здруй. Унаслідок вибуху сталася пожежа, але тепер її вже взяли під контроль”, – розповіла представник битомської пожежної служби Анета Ґолембьовська.

Через надзвичайну подію довелося евакуювали 17 мешканців цього будинку. “Вибух був настільки потужний, що пошкодив вікна в будинку навпроти на тій самій вулиці. Також унаслідок вибуху сталася пожежа, яку згасили. Наразі відбувається ліквідація диму і тривають пошуки на цьому місці. 17 людей залишило будинок, 4 з них забрали до лікарні, вони зазнали поранень. На жаль, ще 3 людини в результаті цього випадку загинули”, – заявив речник місцевої рятувальної служби Войцех Кравчик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com