У Польщі запускають нову програму для допомоги українцям: що вона передбачає і як на неї податися

20.04.2022, 13:03
117859

Відповідна ініціатива передбачена спеціальною програмою, яка має стартувати днями. Вказану суму не видаватимуть на руки, натомість українці отримуватимуть електронні штрих-коди на 500 злотих.

Читайте також: “Ви робите велику справу”: в Росії родичі окупантів не вірять, що звірства в Україні вчиняють саме військові РФ

Про це повідомляє pap.pl.

Купити ліки біженці з України зможуть у 8 000 аптек у всій Польщі. Коди на купівлю ліків можна буде використати тільки протягом 2022 року.

Щоб отримати код на 500 злотих біженцям з України потрібно зайти на сайт www.health4ukraine.com та заповнити реєстраційну форму для участі в програмі. Після перевірки учасник отримає лист на вказаний у реєстраційній формі мейл з індивідуальним штрих-кодом, який дозволить придбати ліки.

Код можна буде показати в аптеці на екрані смартфона або роздрукувати та подати в паперовому вигляді. Фінансування охопить чималу кількість ліків, зокрема для лікування захворювань дихальної, серцево-судинної та нервової системи.

Наразі йдеться про допомогу 100 тисячам людей. Проте не виключено, що пізніше будуть наступні транші,  щоб охопити більшу кількість біженців з України.

Зауважимо, що наразі програма ще не стартувала, на неї можна лише подати свою електронну пошту, на яку надійде повідомлення, коли ініціатива запрацює.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com