У Польщі затримали таксиста, який умисно наїхав на українського велосипедиста

29.04.2019, 19:49
22971

Вроцлавський суд на 3 місяці арештував таксиста, який у суботу, 27 квітня навмисно протаранив велосипедиста-українця. Про це повідомляє  ″Fakt″.

Читайте також: У Польщі жорстоко побили українця-таксиста

Судді пристали на аргументи прокурора і вирішили арештувати 37-річного таксиста на три місяці. Чоловікові висунули звинувачення у спробі навмисного вбивства.

Інцидент трапився у суботу зранку на околицях міського парку. Велосипедист походженням з України переїхав дорогу на червоне світло і в певний момент врізався в таксі.

″Після зіткнення чоловіки на хвилинку затрималися, після цього велосипедист поїхав. Водій автомобіля рушив за ним, заїхавши на територію парку″ – повідомили в поліції Вроцлава.

Повідомляється, що таксист був настільки розлючений, що заїхав автомобілем на алею для пішоходів і велосипедистів. За деякий час він натиснув на газ і наїхав на українця.

На допомогу українцеві кинулися випадкові перехожі, які викликали швидку. З’ясувалося, що у чоловіка роздроблена грудна клітка.

Поліція затримала водія таксі, а в понеділок суд арештував його.

″Я невинний. Це було ненавмисно. Я католик, у мене немає штрафних балів, у мене п’ятеро дітей″ – намагався виправдатися таксист перед початком засідання суду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com