У Польщі збираються закрити всі пункти пропуску на кордоні з Білоруссю

10.02.2023, 19:00
135701

Після того, як на польсько-білоруському кордоні залишилось працювати всього два із шести пунктів пропуску, влада Польщі допускає закриття останніх з них.

Читайте також: Після зустрічі з Зеленським в Орбана заявили про приналежність до “табору миру” (фото, відео)

Про це повідомляє TVN 24.

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що Польща “не виключає подальшого закриття пунктів пропуску” зі своїм східним сусідом. Причиною цього, зазначив він, є “зростання напруги”, пов’язане з тим, що “Білорусь грає так, як грає Кремль”, і така поведінка “стає все більш небезпечною для Польщі, для України та Європи”.

Зазначається, що рішення зупинити рух транспорту в Бобровниках Підляського воєводства Польщі ухвалили в четвер. Після цієї події тимчасового повіреного у справах Польщі Марціна Войцеховського викликали до МЗС у Мінську.

За словами Міністра внутрішніх справ Польщі Маріуша Камінського, відповідне рішення було ухвалене “через важливі інтереси державної безпеки”. Слід додати, що понад рік Бобровники були єдиним діючим автомобільним пунктом пропуску на кордоні з Білоруссю в цьому регіоні , де здійснювалися вантажні та пасажирські перевезення.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com