У Порошенка повідомили скільки витратили на передвиборчу кампанію

15.02.2019, 17:12
12161

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка повідомили, що вже витратили на передвиборчу кампанію близько 70 мільйонів гривень.

Читайте також: Порошенко краде піар-ходи Путіна та маніпулює на дітях (відео)

Про це розповіли на презентації виборчого штабу кандидата у Президенти України Петра Порошенка, передає ТСН.

На прес-конференції учасники виборчого штабу переконали, витрачатимуть стільки, скільки потрібно, однак всі кошти беруть з виборчого фонду.

“Ми підрахували, що вже витратили близько 70 мільйонів гривень. Проте ці витрати ще не остаточні, адже кампанія триває. Наголошуємо, що будь-які витрати та фінансування покладені на виборчий фонд”, – відповіли на запитання під час презентації.

Там також додали, що борди з Порошенком, які з’являлися до початку передвиборчої кампанії, він оплачував з власної кишені.

Нагадаємо, у мережі існує кілька сотень скарг користувачів на численну структуру агітаторів, найнятих із числа бюджетників для скупки голосів на користь чинного Президента. Так, під виглядом соцопитувань, ці люди ходять по квартирах і будинках, збираючи персональні дані українців, і розповідають про “Томос”, вступ у ЄС і НАТО, безвіз і інші численні “перемоги” Петра Порошенка. Згодом вони мають отримати картки на які за кожен голос буде нарахована певна сума грошей.

Український політик Анатолій Гриценко напередодні повідомляв, що АП планує потратити на ці цілі більше 2 мільярдів гривень із державного бюджету.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com