У Порошенка прокоментували обшуки НАБУ

19.07.2019, 18:13
33792

У партії Європейська Солідарність заявляє, що слідчі дії Національного антикорупційного бюро не мають ніякого відношення ні до партії, ні до Петра Порошенка. Про це йдеться в заяві партії в п’ятницю, 19 липня.

Читайте також: Між Гройсманом та Порошенком спалахнув конфлікт

У політсилі заявляють, що обшуки проводяться в присутності телекамер, ″які, очевидно, потрібні для організації політичної ″картинки″.

″Вважаємо, що саме це є головною метою такої “слідчої активності”. Зокрема, першими прибули на місце для ведення “слідчих дій” телекамери тих телеканалів, за якими стоять Медведчук, Мураєв і Коломойський, які, очевидно, і є замовниками відповідної провокації″, – стверджують у партії екс-президента.

У Євросолідарності вважають такі дії ″брудною політичною технологією″, спрямованою проти політсили.

″Коли це відбувається в такий спосіб в останній день виборчої кампанії, не залишається ніяких сумнівів, що це є виключно брудною політичною технологією, спрямованою проти Європейської Солідарності. І мета цього – зупинити рух України в ЄС і НАТО″, – йдеться в заяві.

У заяві також підкреслюється, що антикорупційні органи не повинні брати участь у ″різних політичних іграх, суть яких повністю зрозуміла українським виборцям″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com