У посольстві США оцінили перший рік президентства Зеленського

20.05.2020, 20:48
73017

В посольстві США в Києві привітали президента України Володимира Зеленського та його адміністрацію з першою річницею перебування у влади. Відповідну заяву опубліковано на сторінці посольства у Facebook.

Читайте також: Вісім областей України не зможуть послабити карантин з 22 травня

“Ми високо цінуємо прогрес, досягнутий в цьому році. Понад 130 українців, несправедливо затриманих Росією і її ставлениками, повернулися до своїх родин. Уряд завершив процес анбандлингу в секторі природного газу, що є важливим кроком у зміцненні енергетичної безпеки України”, − йдеться в повідомленні.

Крім того, у посольстві США запевнили, що просунулися вперед зусилля щодо децентралізації для розширення можливостей місцевих громад.

“Україна здійснила багато реформ, необхідних для нової програми МВФ”, − зазначили в посольстві.

У свою чергу США підтримують роботу над завданнями, виконання яких ускладнюється війною на Донбасі і пандемією COVID−19.

“Президент Зеленський та його команда просуваються вперед в питаннях усунення олігархічної системи в Україні, зміцнення верховенства права та забезпечення незалежності і чесноти антикорупційних та правоохоронних установ, і ми будемо продовжувати працювати з владою країни для досягнення її цілей, і ми закликаємо народних депутатів, місцевих і регіональних чиновників протистояти спробам певних корисливих кіл уповільнити прогрес”, − підкреслили в посольстві.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com