У потрійній аварії на Харківщині загинули чоловік з дружиною, їхня донька – госпіталізована (фото)

3.07.2019, 13:31
31629

Сьогодні, 3 липня, поблизу міста Красноград (Харківська обл), на 106 км автодороги Красноград-Перещепине відбулося ДТП, в якій загинуло двоє людей. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Читайте також: Смертельна аварія на Львівщині: загинуло двоє людей, один чоловік в реанімації

37-річному сумчанину за кермом автомобіля Mercedes під час руху стало погано, він не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з вантажним авто Mercedes з подальшим зіткненням вантажівки з рейсовим автобусом сполученням Суми-Запоріжжя.

“На місці події загинули 37-річний водій легкового авто і його 39-річна дружина, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні. Також постраждала малолітня дочка загиблої. 12-річна дівчинка отримала перелом руки. Її госпіталізували в хірургічне відділення Красноградської лікарні”, – уточнили у поліції.

В результаті ДТП в рейсовому автобусі ніхто не постраждав.

Слідчим вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Аварія на Дніпропетровщині: Mercedes влетів у залізничну зупинку, постраждало 4 осіб (фото)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com