У позашлюбної доньки Шойгу виявили литовське громадянство — ЗМІ

17.10.2022, 08:01
129282

Литовські розслідувачі дізналися, що позашлюбна донька міністра оборони РФ Сергія Шойгу та його колишньої коханки Олени Шабунової ще у 2019 році отримала громадянство Литви.

Читайте також: В ISW заявили про наміри РФ закупити в Ірану нові дрони Arash-2 з унікальними можливостями: що відомо

Про це пише у своєму розслідуванні видання LRT.

За інформацією журналістів, у міністра оборони Росії Сергія Шойгу від його колишньої дівчини Олени Шебунової було двоє позашлюбних дітей – син і донька. Після того, як у 2017 році вона вийшла заміж за литовського бізнесмена Адольфоса Камінскаса, екскоханка російського міністра отримала дозвіл на тимчасове проживання у Литві.

У 2019 році Шебунова взяла прізвище свого чоловіка і стала Оленою Камінскас, водночас литовський бізнесмен оформив батьківство над її позашлюбними дітьми, в результаті донька Шойгу стала громадянкою Литви.

Вся ця інформація стала відомою після того, як Росія розв’язала війну в Україні і Департамент міграції скасував дозвіл на проживання Олени Камінскас в Литві через загрозу національній безпеці. Тепер жінка оскаржує це рішення в суді.

Литовець Адольфос Камінскас до одруження на Шабуновій був скромним бізнесменом, його компанія займалася продажем мопедів і запчастин до них. Але після одруження він швидко розбагатів.

Камінскас став власником російської компанії зі статутним капіталом в один мільйон рублів, а також інвестором компаній, які займаються багатомільйонними девелоперськими проектами в Литві.

За інформацією журналістів, литовський бізнесмен після вторгнення Росії в Україну Камінскас отримав російське громадянство та продав свої литовські активи.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com