У приватизації “Укрпошти” зацікавились китайські компанії, – Смілянський

31.05.2019, 12:49
27200

Китайські компанії можуть взяти участь у потенційній приватизації компанії “Укрпошта”. Про це написав генеральний директор компанії Ігор Смілянський на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: У 2019 році “Укрпошта” скасує доплату за доставку посилок у село

“У мене були переговори з великими китайськими компаніями. Я зробив все, щоб їх переконати (і вони поки що готові) заходити і навіть брати участь у можливій приватизації “Укрпошти”, використовуючи цю можливість для себе, щоб зробити транзитний майданчик в Європу і Туреччину” , – написав він.

“Alibaba любить працювати через партнерів і ділити ризики з ними. Але вони хочуть визначеності, зрозумілої стратегії і зрозумілих правил на митниці”, – заявив Смілянський.

За словами глави компанії, приватизація може дозволити “Укрпошті” залишитися конкурентоспроможною та залучити кошти і технології для свого розвитку.

“Потрібно не відстоювати уявне “народне надбання і стратегічні активи”, а зрозумівши, що інвестувати в майбутнє стільки, скільки Китай, ми собі дозволити не можемо, постаратися знайти інший спосіб залишитися релевантними і конкурентоспроможними в світовій економіці”, – додав глава “Укрпошти”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com