У пункті пропуску “Краковець” чоловіки жорстоко побили прикордонника

13.02.2019, 16:55
11797

Двоє українців хотіли виїхати в Польщу через пункт пропуску “Краківець” мікроавтобусом Mercedes. Однак автомобіль не мав міжнародного страхового сертифікату.

Читайте також: Чоловік хотів провезти через кордон контрабанду у шубі

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Зазначається, що чоловіки почали вимагати роз’яснення щодо порядку перетину державного кордону. Проте, отримавши необхідні коментарі, вони продовжували висловлювати своє невдоволення та здійснили напад на прикордонника. Після цього нападники заблокувались у своїй автівці.

“Негайно на місце прибули чергові сили пункту пропуску та викликано наряд поліції. Нападники не реагували на неодноразові вимоги охоронців кордону вийти з транспортного засобу. Лише з застосуванням сили в присутності представників Нацполіції порушників прикордонники затримали та доставили в службове приміщення для складання процесуальних документів”, – йдеться у повідомленні.

Порушників притягнуто до адмінівідповідальності та складено документи про адміністративне правопорушення ст.185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПС України).

Крім того, наразі усі обставини інциденту з’ясовують правоохоронні органи. Порушникам загрожує кримінальна відповідальність за статтею 345 Кримінального кодексу України.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com