У Путіна зробили нову заяву про “зернову угоду”

9.09.2023, 22:08
146450

У Російській Федерації заявляють, що їх не влаштовують запропоновані умови поновлення “зернової угоди”. Москва вимагає виконання раніше досягнутих домовленостей.

Читайте також: Обмеження виїзду жінок за кордон: депутат дав важливе уточнення

Про це заявив прессекретар президента-диктатора РФ Дмитро Пєсков, повідомляють російські засоби масової пропаганди.

“Наприклад, зараз говориться, що західники нібито готові пообіцяти відкрити SWIFT для “дочки” “Россільгоспбанку”. Але справа в тому, що в домовленості йдеться про те, що SWIFT має бути відкритим для “Россільгоспбанку”, а не для “дочки”, – висловився Пєсков.

За словами представника Кремля, “йдеться про те, що потрібно все-таки повернутися до основ, до тих домовленостей, які були спочатку”.

“Президент чітко сказав, що в той момент, коли їх буде виконано, відразу ж поновиться угода, але не навпаки. Оскільки було вже багато обіцянок, ми вважаємо себе в праві і вважаємо себе зобов’язаними спочатку дочекатися цього виконання, а потім уже поновлювати цю угоду”, – цинічно заявив Пєсков.

Ба більше – він заявив, що “всі умови чудово відомі, не потребують жодних спотворень, тлумачень, вони абсолютно конкретні, і все це абсолютно реалізовано”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com