У путініста Микити Міхалкова знайшли елітний маєток на узбережжі Іспанії (фото)

21.06.2023, 09:31
142537

У кремлівського пропагандиста та путініста Микити Міхалкова, який “бореться з Європою”, є маєток на південному узбережжі Іспанії.

Читайте також: У Росії пролунав гучний вибух на пороховому заводі, який виробляв зброю для війни: багато загиблих

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Михайло Ткач.

“Міхалков – ще один приклад, як пропагандист у росії бореться з Європою і в той же час купує маєток в Європі. Провінція Кадіс, містечко Сан-Роке на південному узбережжі Іспанії. Саме тут розташовується вілла, яка належить родині міхалкова. 25 відсотків цих угідь у власності дружини міхалкова і по 25 відсотків належать донькам та синові”, – розповів Михайло Ткач.

Крім того, три квартири в одному будинку донька режисера має в Аліканте.

“Узбережжя Коста Бланка, де розташовується елітний комплекс – пятизірковий готель та клініка Sha. Частиною нерухомості на цій території володіє безпосередньо кремлівський пропагандист нікіта міхалков. У грудні 2022-го, через 10 місяців від початку російського вторгнення до України, міхалков таки потрапив під санкції ЄС. Відповідно до виписки з іспанського реєстру, під санкції потрапила нерухомість міхалкова на території комплексу Sha. А от вілла в Кадізі та квартири доньки під санкції не потрапили. Поки що”, – додав журналіст.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com