У Раді назвали нову дату відкриття кінотеатрів

11.06.2020, 19:20
75180

У Верховній Раді назвали ймовірну дату відкриття кінотеатрів в Україні, які не змогли відновити свою роботу з 10 червня. Про це повідомив глава підкомітету у сфері кінематографу та реклами комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Павло Сушко у Telegram.

Читайте також: У Верховній Раді з’явився новий нардеп від “Слуги народу”

Як зазначається, через брак нових стрічок кінотеатри не були готові до відкриття з 10 червня, як було визначено урядом у черговому етапі послаблення карантину.

“Скористатися цією можливістю кінотеатри не змогли. До липня їм просто нема з чим зустрічати глядача. А запуститися в роботу, при відкритті, потрібно одразу на всю 100% потужність – персоналу і технічного забезпечення. Нести повні витрати. Відповідно, працювати в збиток, коли індустрія і без того виснажена карантином”, – зазначив Сушко.

Читайте також: У Кабміні планують створити окреме міністерство, яке займатиметься розвитком ОПК

У зв’язку з цим підкомітет у сфері кінематографу та реклами провів спільну зустріч з очільником МОЗ Максимом Степановим, новим Міністром культури та інформаційної політики – Олександром Ткаченком та представниками кінотеатрів.

У результаті зустрічі було попередньо визначено відкриття кінотеатрів з 2 липня.

“Вдалося підняти це питання в МОЗ. Надали свої пропозиції щодо поступового запуску роботи кінотеатрів. Попередньо визначили, що кінотеатри зустрічатимуть глядачів з 2 липня”, – зазначив Павло Сушко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com