У Раді підтримали введення нових правил оренди держмайна

3.10.2019, 16:50
45170

Під час засідання в четвер, 3 жовтня,  парламент прийняв в другому читанні законопроект про оренду державного та комунального майна,  Про це написав у Мережі перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Павло Кухта.

Читайте також: Парламент ухвалив закон про захист права власності

Законопроект №1055-1, передбачає оренду через систему електронних аукціонів, його у другому читанні підтримали 263 нардепи.

″Верховна Рада сьогодні прийняла закон 1055-1, який нарешті дозволить створити чесну конкуренцію і повністю відкрити цей ринок. Знайома, мабуть, багатьом жителям міст історія: нікому не відомо, хто і за які гроші, які” свати “і” куми “орендують приміщення посеред міста за одну гривню, кому здається багатоповерховий комплекс заводу. Все це зараз відходить у минуле ″, – написав у Facebook перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Павло Кухта.

Чиновник переконаний, що державне і муніципальне майно має передаватися в оренду за результатами електронних аукціонів тим, хто запропонував найвищу ціну. Також буде створена єдина база даних державного і комунального майна, переданого в оренду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com