У Раді підтримали зміни до Митного кодексу України: деталі

17.10.2019, 16:49
47499

Народні депутати України ухвалили у другому читанні та в цілому проект закону №1230 ″Про внесення змін до Митного кодексу України щодо захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон України″. Таке рішення підтримали 271 народний депутат.

Читайте також: У Раді пропонують скасувати військовий збір

Внесені зміни передбачають розширення переліку об’єктів права інтелектуальної власності, сприяння захисту яких здійснюється під час переміщення товарів через митний кордон України.

Також розширено перелік випадків застосування заходів, пов’язаних із призупиненням митного оформлення товарів, що підозрюються у порушенні права інтелектуальної власності, у тому числі з ініціативи митного органу.

У Митний кодекс також вносяться зміни про відшкодування витрат, пов’язаних зі зберіганням, знищенням товарів, що підозрюються у порушенні права інтелектуальної власності; запровадження можливості дострокового випуску товарів, митне оформлення яких призупинено за підозрою у порушенні прав інтелектуальної власності; встановлення особливостей призупинення митного оформлення та знищення невеликих партій товарів, що переміщуються через митний кордон України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com