У районній лікарні на Запоріжжі за загадкових обставин помер підліток

30.06.2020, 16:33
76960

У Запорізькій області поліція встановлює обставини смерті неповнолітнього хлопця. Підліток помер у Якимівській районній лікарні невдовзі після госпіталізації.

Читайте також: У Луцьку від ускладнень COVID-19 померла породілля, 5 дітей лишилися сиротами

Про це повідомляє пресслужба обласного управління поліції.

Про надзвичайну подію до поліції повідомив сам батько 14-річного хлопця, зателефонувавши туди о 6 ранку 30 червня. “Було встановлено, що 29 червня хлопець 2006 року народження знаходився у селищі Якимівка в  приватному будинку на дні народженні свого товариша. Близько 23 години він повернувся додому та ліг відпочивати. О 2 години ночі йому стало зле, батьки негайно доставили дитину до лікарні, о 02:50 хлопець під наглядом лікарів помер”, – розповіли правоохоронці.

Медичним персоналом лікарні тіло неповнолітнього було доставлено до Мелітопольського міжрайонного відділу судово-медичної експертизи.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини події і причини несвоєчасного інформування медичним закладом правоохоронних органів про факт смерті неповнолітнього. “Також буде дана оцінка діям працівників лікарні – чи були вони достатньо кваліфікованими та чи в повному обсязі надано медичну допомогу дитині”, – розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Тим часом, у соцмережах пишуть, що за попередніми даними, у хлопця виникли проблеми з легенями.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com