У РФ марять про “Техаську народну республіку”: Медвєдєв зробив чергову заяву

30.01.2024, 19:32
153449

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв заявив про повну нездатність США впоратися з міграційним кризою, яка розгорілася в одному з найбільших штатів.

Читайте також: Справа щодо розкрадання 1,5 млрд для ЗСУ: ВАКС не обрав запобіжний захід Лієву

Про це він написав у Мережі.

Він розповів про те, що Байден почав відновлювати загородження з колючого дроту.

“Все що завгодно, аби захиститись від напливу мігрантів, які безконтрольно перетинають південний кордон. Ще один яскравий приклад ослаблення гегемонії США, що відбувається зсередини внаслідок дій самих американців”, – написав рупор Кремля.

За його словами, “офіційний Вашингтон, який з таким захопленням підтримує київських неонацистів і, здається, нічого, крім цього, не помічає, показав себе повним імпотентом у питаннях внутрішньої політики”.

Медвєдєв додав, що саме через свою бездіяльність влада США може остаточно довести “до жару” населення Техасу, яке вже зараз серйозно задумалося про відділення.

“Історія знає випадки, коли окремі штати спробували розлучитися з Північноамериканськими Сполученими Штатами та утворити конфедерацію. Все це призвело до кривавої громадянської війни, яка забрала життя тисяч і тисяч людей. Так чи інакше Америка може зіткнутися з нерозв’язною конституційною кризою і надовго поринути у вир нового, можливо, ще більш руйнівного громадянського протистояння. А західний світ буде, затамувавши подих, зі страхом дивитись на американський бардак. Втім, це їхні проблеми”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com