У Рівненській області двоє підлітків жорстоко вбили чоловіка

19.11.2021, 16:02
105391

У Рівненській області апеляційний суд переглянув вирок суду першої інстанції і збільшив термін покарання хлопцям, які вбили 45-річного чоловіка. Вони сидітимуть не по 10 років, а по 15.

Читайте також: Російська співачка заснула з цигаркою та мало не згоріла: вона у комі, тіло обпалене на 50% (фото, відео)

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

Двох хлопців, які на момент скоєння вбивства були неповнолітніми, звинувачували в умисному вбивстві чоловіка, а також розбої, викраденні та підпалі авто (п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289,  ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 194 КК України).

Цього року у червні суд першої інстанції визнав їх винними у скоєнні злочину та засудив до 10 років позбавлення волі кожному. Втім, прокуратура з таким вироком не погодилася і подала апеляцію. Днями апеляційний суд розглянув справу, визнав хлопців винними за статтями звинувачення і засудив їх до 15 років ув’язнення кожному. У частині виплати компенсацій рішення залишилось без змін.

Вбивство сталося у 2018 році. Двоє неповнолітніх жителів Дубровиці, вбили та покинули в лісі 45-річного батька двох дітей, жителя міста Ковель, Волинської області. Пізніше вони заволоділи особистими речами та грішми загиблого, а його автомобіль відігнали, облили бензином та підпалили.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com