У Рівненській області жінка напала на співробітника військомату, щоб син не пішов служити

7.05.2019, 23:20
24022

На Рівненьщині 51-річна жінка вкусила 33-річного працівника військового комісаріату під час вручення повістки її 21-річному сину. Про це повідомляється на сайті Національної поліції області.

Читайте також: На Рівненській АЕС сталась пожежа, через пошкодження відключився енергоблок №3

″Слідчі Млинівського відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом завданих умисного легкого тілесного ушкодження 33-річному жителю райцентру″, – йдеться в повідомленні.

Із заявою в поліцію звернувся співробітник військкомату, який розповів, що жінка нанесла йому тілесні ушкодження, вкусивши за палець руки, коли він мав намір вручити повістку її синові.

Слідчо-оперативна група встановила, що мати і син того дня йшли вулицею, коли недалеко від них зупинився легковий автомобіль. З салону в цивільному одязі вийшов співробітник військкомату і крикнув хлопцеві, щоб той зупинився, однак мати наказала синові бігти.

Тоді співробітник військкомату схопив його за рюкзак, а жінка в цей момент вкусила чоловіка за палець. Жінка пояснила поліцейським свій вчинок тим, що ″відчула небезпеку″, оскільки не зрозуміла, що чоловік є співробітником військкомату.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за попередньою кваліфікацією ″умисні легкі тілесні ушкодження″. Слідчі дії тривають, зокрема, призначена судово-медична експертиза. За її результатами буде прийматися остаточне рішення.

За таке порушення передбачається штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com