У Рівному бус перетворився на купу металобрухту після зіткнення із стовпом, є загиблі (відео)

28.07.2019, 20:50
34879

У Рівному на вулиці Київська водій вантажного автомобіля Mercedes-Benz 308 протаранив стовп, який розчавив машину, і втік з місця ДТП.

Читайте також: Українські депутати розбилися у жахливій аварії в Болгарії: є загиблі

Про це повідомили в облвідділі комунікації поліції.

“Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 27 липня, близько 20 години на вулиці Київська обласного центру”, – йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, 23-річний рівнянин не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини.

Унаслідок ДТП 33-річний пасажир, який перебував на передньому сидінні, від отриманих травм загинув на місці. До того ж травмувалися ще троє людей, які їхали у вантажному відділенні мікроавтобуса. У рідного брата загиблого, 33-річного рівнянина, медики діагностували неповний травматичний відрив вушної раковини, у 33-річного жителя села Великий Олексин Рівненського району – перелом ліктьової кістки та нижньої щелепи, у 34-річного жителя Рівного – закриту травми грудної клітки, забій тулуба. Усіх трьох госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні.

Читайте також: У Лівії збили два українські військові літаки: є загиблі

Як зазначається, водія розшукали патрульні поліцейські разом із Нацгвардією – чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, алкотестер показав 1,4 проміле.

Наразі водія затримали та доправили до ізолятора тимчасового тримання. Розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють всі обставини події.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com