У Рівному дідусь викликав поліцію, бо не мав за що купити їжу

8.09.2020, 16:52
83582

88-річний чоловік в Рівному подзвонив в поліцію, тому що у нього не було за що купити їжу. Правоохоронці одразу ж відреагували на дивний дзвінок і приїхали на допомогу дідусеві.

Читайте також: Колишнього бранця Кремля Балуха побили у Києві

У поліції розповіли, що вони приїхали на виклик на вулицю Можайського. Там їх зустрів чоловік у роках. Він поскаржився, що нещодавно втратив дружину, а діти давно віддалилися і зовсім не приїжджають. А єдиний, хто допомагає хоч іноді з продуктами – це сусідка.

“Мені потрібна допомога поліції! Допоможіть мені! Мені немає за що купити їжі”, – звернувся з хвилюванням в поліцію дідусь.

Патрульні поїхали в магазин, купили дідусеві продуктів, а потім зв’язалися з соціальними службами.

Дідусь з Рівного викликав "копів", бо не мав грошей на їжу: діти кинули напризволящеДідусь з Рівного викликав "копів", бо не мав грошей на їжу: діти кинули напризволяще

Прес-секретар патрульної поліції області Іванна Бояківська написала в Facebook, що на найближчий час дідуся забезпечили продуктами і ліками.

“У дідуся поки є їжа, в хаті прибрано, ліки є, тримається більш менш, поговорити любить, але возитися біля плити – ні. Тому підкріпити іноді старенького порцією гарячих страв – не завадить. З рештою, з допомогою небайдужих звичайно, справляється”, – написала Іванна Бояківська.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com