У Рівному госпіталізували 22-річну дівчину із підозрою на коронавірус

31.01.2020, 17:32
61540

У Рівному на карантин вклали до інфекційного боксу 22-річну дівчину, яка повернулася з Китаю, йдеться у ТСН.

Читайте також: У Львові госпіталізували двох чоловіків з підозрою на коронавірус

До лікарні вона звернулася сама, бо занедужала – у неї підвищилася температура, з’явилися нежить та кашель. Дівчина повідомила, що днями повернулася з Китаю. Тож її відразу доправили до інфекційної лікарні.

Оскільки тесту на коронавірус в Україні немає, вирішили піти методом виключення і взяли аналізи на грип та ГРВІ. Після їх результатів хвору, найімовірніше, випишуть, тим паче що вона вже почувається краще.

Ще один хворий, що днями повернувся з Китаю, ізольований до Львівської інфекційної лікарні. Чоловік теж вирішив звернутися до лікарів, коли занедужав. Імовірність коронавірусу у нього невисока, кажуть лікарі. Його теж уже готують до виписки.

“Наш пацієнт прибув з курортного острова, він не знає чи він перебував в тісному контакті з хворим чи не перебував. Контактував з великою кількістю людей, і нас, власне, насторожив той симптом – важкість при диханні, дискомфорт в грудях, тому ми вирішили провести цей випадок, як підозрілий і відпрацювати весь алгоритм дій при підозрі на коронавірусну інфекцію”, – прокоментувала головний інфекціоніст Львівщини Наталія Тімко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com