У Рівному невідомі кинули гранату у будинок місцевого чиновника (фото)

10.10.2019, 19:50
46411

У Рівному вночі 10 жовтня на дах будинку депутата Рівненської міськради, начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Юрія Осіпчука невідомі кинули гранату. Про це пише УНІАН.

Читайте також: Граната вибухнула в руках працівника АЗС: чоловік залишився без пальців

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області, наразі встановлено, що вибухнула граната “РГД 5”. Внаслідок вибуху пошкоджено металеву покрівлю даху.

Пресслужба Рівненського міського осередку ВО “Свобода”, керівником якого є Осіпчук, також розповсюдила його коментар з цього приводу. “Очевидно, що ці дії – це спосіб залякати мене та мою родину. У першу чергу пов’язую події із власною політичною та професійною діяльністю, однак такі ниці спроби тиску жодним чином не змусять змінити принципову та послідовну націоналістичну позицію”, – зазначає Осіпчук.

Наразі за цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com